top of page
ženske-lasulje-iz-naravnih-las.jpg

Izberite svojo popolno lasuljo 

Obiščite nas v Celju ali Ljubljani

lasulja.png

Velika izbira lasulj

Priznane znamke lasulj iz naravnih ali sintetičnih las

svetovanje-pri-izbiri-lasulje.png

Strokovno svetovanje

Rezervirajte obisk in skupaj izberemo najboljšo lasuljo

placilo.png

Lasulje na napotnico

Velika izbira kvalitetnih lasulj na napotnico brez doplačila

Izberite svojo popolno lasuljo v lasuljarni v Ljubljani ali Celju

Dobrodošli v lasuljarni, kjer se srečujejo slog, kakovost in udobje. Ne glede na to, ali iščete naravne ali sintetične lasulje, kratke ali dolge lase, elegantne moške lasulje ali živahne ženske stile, pri nas boste našli najboljšo lasuljo zase.

 • Kako izberem pravo lasuljo glede na moj tip obraza?
  Pri izbiri lasulje je pomembno upoštevati obliko vašega obraza, barvo kože in osebne preference. Naši strokovnjaki so tu, da vam pomagajo najti popolno lasuljo, ki ustreza vašemu stilu in obraznim značilnostim. Priporočamo osebno svetovanje, kjer lahko preizkusite različne modele in najdete tistega, ki vam najbolj pristaja.
 • Kje kupiti dobro lasuljo?
  Pri nakupu dobre lasulje je ključnega pomena, da izberete zanesljivega prodajalca, ki ponuja širok izbor visokokakovostnih izdelkov. Priporočljivo je, da obiščete specializirano trgovino z lasuljami, kjer vam bodo znali ustrezno svetovati. V naših trgovinah, v Celju in Ljubljani, ponujamo širok izbor visokokakovostnih lasulj in strokovno svetovanje. Ne glede na to, ali iščete naravno lasuljo za vsakodnevno nošenje ali posebno lasuljo za dogodek, naš cilj je zagotoviti, da boste našli popolno lasuljo, ki ustreza vašemu stilu. Obiščite nas in skupaj bomo našli pravo lasuljo za vas. Pokličite nas in se dogovorite za termin obiska.
 • Kakšna je cena lasulje iz naravnih las?
  Cene se lahko razlikujejo glede na dolžino, slog in kakovost las. Za natančne informacije obiščite našo trgovino ali nas kontaktirajte.
 • Ali lahko pri vas dobim lasuljo na napotnico?
  Da, pri nas lahko dobite lasuljo na napotnico. Vabimo vas, da se obrnete na nas za več informacij o postopku pridobivanja lasulje preko zdravstvenega zavarovanja in kako vam lahko pomagamo pri tem.
 • Ali imate pokrivala za glavo po kemoterapiji?
  Da, v naši ponudbi imamo širok izbor pokrival za glavo, ki so posebej zasnovana za ljudi, ki so prestali kemoterapijo. Ta pokrivala so izdelana iz mehkih, udobnih materialov, ki ne dražijo kože, in so na voljo v različnih stilih in barvah, da lahko najdete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam in željam. Poglejte več v kategoriji pokrivala.
 • Kakšna je razlika med lasuljami iz naravnih las in sintetičnimi lasuljami?
  Lasulje iz naravnih las ponujajo bolj naraven videz in občutek. Naravni lasje se lahko preoblikujejo po vaših željah v barvi, obliki in strukturi, kar omogoča popolno personalizacijo pričeske, glede na vase želje. Sintetične lasulje so cenovno ugodnejše, vendar pa ne omogočajo preoblikovanja in spreminjanja barve. Pri izbiri prave lasulje je potrebno upostevati tudi posameznikov življenjski slog in njegove potrebe.
 • Kako skrbim za svojo lasuljo, da bo čim dlje ohranila svoj videz?
  Skrb za lasuljo je ključnega pomena za ohranjanje njenega videza in podaljšanje njene življenjske dobe. Priporočamo, da upoštevate naša navodila za nego, ki vključujejo redno čiščenje z izdelki, namenjenimi lasuljam, nežno česanje in shranjevanje lasulje na stojalu, ko je ne nosite. Za več nasvetov in priporočil se obrnite na naše strokovnjake.

Obiščite nas

Pokličite nas in rezervirajte svoj termin v eni izmed naših trgovin. Naša ekipa vam bo prisluhnila in pomagala odkriti vaš novi videz.

bottom of page