top of page

MNENJA

Beti G., dermatološka bolnica
KSFH lasuljarna hvala, da ste moje življenje naredili lepše. Hvala, da ste mi ob moji alopeciji pomagali postati to kar sem danes. Lepa, samozavestna ženska, mama in žena! Vsako leto z veseljem izberem "novo" frizuro. Osebje? Top, prijazno in kar je najbolj pomembno imajo čut do ljudi. Tone Pavček pravi - sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre sledi...

Marija V., onkološka bolnica
Ko prides v solzah in odideš zadovoljen ob pogledu v ogledalu. Mojo najtežjo izkušnjo v zivljenju so mi pomagale probroditi punce iz Lasuljarne s svojo strokovnostjo in prijaznostjo. Hvala vam.

Petra K., 21 let, onkološka bolnica
Strah, ki sem ga imela pred obiskom je izginil zaradi ljubeznivega pristopa in velikega števila lasulj. Z izbrano frizuro sem bila zelo zadovoljna in jo kdaj nataknem tudi sedaj, ko že imam svoje laske.

Mia, dermatološka bolnica
Super izkušnja. Velika izbira lasulj, nešteto različnih barv. Prijazno in ustrezljivo osebje. Lasulje pa izjemno kvalitetne, udobne in z naravnim izgledom.

Aledana, nevesta
Za poroko sem si izposodila podaljške. Frizura je držala cel dan in celo noč, podaljški pa so se v celoti zlili z mojimi lasmi. Frizura je naredila piko na i, da sem se na najin dan počutila lepo in posebno.

Selma V.
Sem dnevna uporabnica podaljškov iz naravnih las. Včasih si jih skodram ali polikam. Las je zelo kvaliteten. Sem zelo zadovoljna.

Tadeja
Podaljške iz naravnih las imam že približno 5 let in sem zelo zadovoljna. Izgledajo naravno in so zelo kvalitetni. Nosim jih razpuščeno ali pa v čopu. Uporaba je enostavna prav tako nega, katero pa vam prijazno naredijo tudi v salonu. Prepričana sem da vse ki se boste odločile za krajši ali daljši čas spremeniti pričesko boste prav tako zadovoljne.

bottom of page